Har du modtaget en advarsel om at din side ikke anses som sikker? Det kan være fordi du skal aktivere SSL for butikken. SSL er et sikkerhedscertifikat som gør at din butik bliver set som sikker og krypterer informationen mellem dig og din kunde. Hvis du vil læse mere om SSL og få information om hvordan du aktiverer dette i din butik, kan du læse mere her: https://help.quickbutik.dk/hvordan-aktiverer-jeg-ssl-https-for-nettbutikken-min/

Har du allerede aktiveret SSL for din butik, men ændret domænet?

Hvis du ændrer dit domæne efter at du har aktiveret SSL kan du til og med få en advarsel om at din website ikke er sikker. Dette er fordi at SSL’en prøver at blive aktiveret for det gamle domæne som du ikke længere bruger og at det derfor crasher. Selve SSL-certifikatet opdateres ikke automatisk så at det inkluderer det nye domæne. Skulle dette ske er du velkommen til at kontakte os så at vi kan tilbagestille SSL så at du kan aktivere den på ny for dit nye domæne.