Absolut. I tillæg til vores Hjælpecenter og Youtube-kanal hvor du finder kortere instruktionsvideoer findes vores kundesupport her for dig. Vi støtter dig gennem rejse og hjælper og vejleder dig så godt vi kan.

Du har tilgang til en chat i kontrolpanelet (et ikon som et spørgsmålstegn øverst) hvor du enkelt kan kontakte os med spørgsmål og funderinger. Her klikker du derefter på Chat med os for at starte chatten og skrive til os.

Du kan også nå os vis e-mail (support@quickbutik.com) og via telefon (23 65 14 99). Vi er tilgængelige alle hverdage mellem 10.00 til 16.00.

Quickbutik har også et samarbejde med en række specialiserede og professionelle aktører som kan hjælpe dig med forskellige opgaver. Læs mere om hvordan du bestiller en opgave her.