At enkelt finde hjælp til forretningsområder som ikke findes hos Quickbutik er tidskrævende og tager meget af ens energi, men det er ofte afgørende for at løfte sin webshop til nye højder inden for områder man ikke selv behersker.

Som platform vil vi tage et skridt videre og give dig som butiksejer endnu bedre forudsætninger for at du skal lykkedes med din e-handel. Derfor giver vi dig omkostningsfri tilgang til et netværk af certifikerede virksomheder som kan hjælpe dig med alt fra markedsføring og design til virksomhedsrådgivning og revision.

Sådan skaber du en opgave:

1. Klik her på siden for det profesionelle netværk
  2. Vælg et område som passer den tjeneste du søger
  3. Vælg den opgave du vil have hjælp med og tryk på linket som f.eks. “Content & Översättning > Producera Textinnehåll: Skapa ditt uppdrag här!
  4. Udfyld skemaet og beskriv den opgave du vil have hjælp med og hvilke spørgsmål du gerne vil have svar på. Jo mere information du skriver, jo bedre.
  5. Derefter sendes din opgave til vores specialister som gør en beregning
  6. Derefter får du et tilbud fra den rette specialist som du siden kan vælge at godkende eller takke nej til.
  7. Hvis du godkender er opgaven stillet.