Klarna har valgt at de ikke længere understøtter Klarna Checkout v2, den tidligere version af Klarna Checkout. Den kommer succesivt at udfases. Derfor behøver du at ansøge om Klarna Checkout v3 hvis du ikke allerede har gjort det.

Sådan går processen til:

 1. Du aktiverer Klarna Checkout (v3) samtidigt som at du har den tidligere Klarna Checkout v2 i butikken.
 2. Når dine kunder kommer til butikkens kasse vil Klarna Checkout være igang under hele processen.
 3. Når du har begyndt at få ordrer via Klarna Checkout v3 og er færdig med at håndtere de ordrer som har været bestilt via Klarna Checkout v2, kan du nu sikkert deaktivere Klarna Checkout v2 i butikken.

Sådan gør du i Quickbutik:

 1. Gå til Kasse > Betalingsmetoder for din oversigt over betalingsmetoder i butikken.
 2. Under sektionen “Aktivér betalingsmoduler” finder du frem til Klarna Global Checkout v3 og vælger Aktivér. 
 3. Udfyld dine oplysninger og tryk aktivér. Ansøgningsprocessen for Klarna V3 er nu begyndt og du behøver ikke gøre mere foreløbigt.
 4. Når Klarna Global Checkout v3 er aktiveret i kassen får du en besked om dette. Du bør nu kunne se to aktive tilgange til Klarna, v2 og v3 under Kasse > Betalingsmetoder. Dette er helt korrekt og dine kunder kommer nu til at betale via v3 i stedet for v2.
 5. Du kan deaktivere v2 så snart du har håndteret alle de ordrer som har været gennem v2.

Med Klarna Checkout v3 kommer prisændringer, nye features som løbende udkommer fra Klarna og muligheden for at sælge til flere lande med samme valuta/andre valutaer osv. at være tilgængelige.

Ofte stillede spørgsmål og svar

 • Skal jeg opdatere min Klarna Checkout? – Ja, det skal du gøre hvis du vil fortsætte med Klarna som betalingsmetode. Klarna Checkout v2 kommer til at slutte at fungere den 31 oktober 2020.
 • Hvor lang tid tager det at opgradere? – Det afhænger af hvor lang tid Klarna tager om at bearbejde din ansøgningsproces. Tiden det tager kommer dog ikke til at påvirke dine kunder, eftersom at du kan anvende Klarna v2 indtil v3 er aktiveret.
 • Hvordan fungerer udbetalingerne for Klarna Checkout Global v3? – Det fungerer på samme måde som for Klarna Checkout v2.

Var dette til hjælp?