Nej. En af vores store fordele er at vi altid tilbyder fuld tilgang til butikkens kildekode for det visuelle under Udseende > Tema > Kildekode. Her finder du kildekoden i webbens standardsprog – HTML, CSS og JavaScript.

Hvis du har tidligere erfaring med at arbejde og modificere i disse kodesprog, vil denne fordel give dig alle gode muligheder for at opbygge webshoppens design, præcis som du ønsker det. Hvis du vil benytte dig af konsulenter, freelancere eller lignende for at arbejde med din webshop, er dette også en mulighed.