Vi har tre forskellige abonnementsniveauer som man kan aktivere for sin webshop og alle tre prisniveauer har forskellige funktioner man kan aktivere. Prisen afgøres af hvilken betalingsperiode man ønsker at aktivere for butikken, per måned, med kvartal eller per år.

Quickbutik koster så lidt som DKK 179 / måned for en komplet online butik med Startup-prisniveauet.

Det svarer til 6 kr per dag, som du investerer i at realisere din virksomhed. Når tingene accelererer, kan du vokse videre med Quickbutik Standard eller Pro.

Du kan se vores priser og nøjagtigt hvad der er inkluderet her: https://quickbutik.com/da/priser