Hvis du behøver at komme i kontakt med supporten så har du en chat tilgængelig når du er indlogget i din webshop.

Sådan gør du:

1. Naviger til ikonet “Har du brug for hjælp” med et spørgsmålstegn øverst i kontrolpanelet.
  2. Skärmavbild 1400-11-27 kl. 15.51.09
  3. Klik på knappen Chat med os her.
  4. Her kan du vælge at se dine tidligere samtaler via “Se alle dine samtaler”
  5. Klik på Send os en besked for at starte en ny samtale.
  6.  Stil et spørgsmål og supporten vil hjælpe dig videre så hurtigt som muligt. Svar fra chatten sendes til din e-mail og kan også ses i dit kontrolpanel.