Når du åbner en dansk webshop så kommer webshoppens hovedsprog til at være dansk og valutaen angives i DKK. Du kan dog bytte sprog og valuta hvis du ønsker dette.

• Hovedsprog som vi understøtter: svensk, engelsk, dansk, finks, norsk, fransk, spansk og hollandsk.
  • Valutaer som vi understøtter: SEK, DKK, NOK, GBP, EUR og USD.

Sådan gør du:

1. Naviger til indstillinger > Generelt
  2. Lokaliser Sprog & Valuta og gør dine indstillinger i rullelisterne.
  3. Klik på gem ændringer.