Dit kontrolpanel er det dom vises til venstre i din butik når du er logget ind. Ud fra denne styrer du alt i din butik. Det kan derfor vara godt at kende til hvor du gør hvad og lære at finde rundt for at skabe hurtige løsninger.

Kontrolpanelet starter længst oppe hvor du finder fem ikoner ifølge:

  • Log ud – Log ud fra din butik.
  • Behøver du hjælp – Få hjælp af Hjælpcenter eller Support.
  • Brugerindstillinger – Håndter dit abonnement
  • Seneste nyt – Oversigt for nyheder og aktuelle meddelelser fra Quickbutik
  • Se din butik – Åben og se din butik i en ny fane eller vindue

Derefter følger forskellige menupunkter i dit kontrolpanel og der er ud fra dem at du håndterer f.eks. ordrer, produkter, kunder og aktiverer funktioner. Du læser om disse herunder og finder desuden en playliste med instruktionsvideoer hvor du finder alt om kontrolpanelet her.

Skrivebord
Skrivebordet er det første du møder når du logger ind i din butik. Her kan du se statistik over den seneste periode. Den statistik som du har på dit skrivebord er en forenklet version og skabt for at give en opfattelse af f.eks. hvor mange besøgende du har i din butik.

Ordrer
Under ordrer kan du se seneste, valgte eller samtlige ordrer i din butik. Du kan anvende filtreringsværktøjet for at eksportere ordrer efter dine ønsker samt håndtere dine ordrer.

Kunder
Her ser du de kunder som findes i din butik. Du kan f.eks. vise kunder som har handlet undet en vis periode. Det er også her hvor du importerer kunder, redigerer eller tilføjer nye kunder.

Produkter
Under produkter skaber og redigerer du dine produkter. Det er muligt at se produkter ud fra kategorier som du har tilføjet via rullelisten længst oppe til højre. Du kan også vælge at flytte, tilføje eller fjerne produkter fra en kategori samt eksportere dem til en CSV-fil.

Kategorier
Her ser du en oversigt over de kategorier som findes i din butik. Du kan redigere dem, tilføje kategoritekster og ændre linkadresser. Via oversigten ser du enkelt om kategorien ligger i et menupunkt og hvor mange produkter du har under hvert menupunkt.

Sider
Her ser du en liste over de sider som er skabt i din butik og det er også herfra at du skaber nye sider og redigerer de eksisterende. Sider er gode til f.eks. Købsvilkår, Kontakt os, Om os med mere.

Udseende > Tema
Her kan du tilpasse temaet og redigere designet på dit tema. Hvis du vil bytte tema gør du også det herfra.

Udseende > Navigation
Herfra styrer du butikkens menupunkter f.eks. din hovedmenu. Dette er for at dine kunder ser din menu i butikken når de besøger den.

Kasse > Betalingsmetoder
Her kan du se de betalingsmetoder som findes og kan aktiveres i din butik og du kan skabe sin egen betalingsmetode hvis du vil tilbyde dette.

Kasse > Fragtmetoder
Her indstiller du dine fragtmetoder for butikken. Det kan være en fast pris eller hvis du ønsker at anvende dig af en vægtbaseret fragtmetode.

Kasse > Rabatter
Fra rabatter kan du skabe nye rabatter, rabatkoder samt se koderne for eventuelle gavekort som du har solgt i din butik.

Autopilot
Her kan du skemalægge kampagner, rabatter og mere i din butik. Aktiviteterne udføres siden automatisk når du har skemalagt dem.

Indstillinger
Herfra aktiveres og indstiller du indstillinger for de funktioner som du har i butikken. Via switch-knappen aktiverer du funktioner. Er knappen blå så er funktionen aktiveret og hvis den er grå så er den deaktiveret.

Var dette til hjælp?