Du kan enkelt eksportere dine ordrer og downloade dem i CSV format for at anvende eksporten til diverse formål.

1. Gå til Ordrer i kontrolpanelet.
  2. Start med at filtrere ordrerne efter det du vil eksportere ved at f.eks. at vælge Gennemførte ordrer og seneste 7 dage i listen og klik Søg
  3. Marker ordrerne du vil eksportere enten ved at klikke i afmærkningsboksen for hver ordre eller ved at klikke i listen over afmærkningsboksene og derefter klikke på Vælg alle.
  4. Når du har valgt de ordrer du vil eksportere klikker du i listen over afmærkningsboksene  hvis du ikke allerede har gjort det under step 3, og klik Eksportér ordrer.
  5. Færdig! En fil med valgte ordrer downloades nu i CSV-format.