En ordrebekræftelse består af en besked og en ordrespecifikation som sendes til kundens e-mailadresse efter at de har færdiggjort en ordre i din webshop. Du kan frit ændre titlen og beskeden i ordrebekræftelse som sendes til kunden.

Ordrespecifikationen indeholder alt information om ordren og det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at ændre den selv.

Sådan ændrer du ordrebekræftelsen:

1. Naviger til Indstillinger > Udgående e-mail.
  2. Lokaliser Betalingsbekræftelse og ændre titel og beskeden. Du kan tilføje alt fra generel information, praktisk information eller en mulighed for mersalg ved f.eks. at angive et rabatkode til næste køb.
  3. Sæt et kryds i Anvend logo hvis webshoppens logo som du har overført under Indstillinger > Brand skal indsættes i ordrebekræftelsen.
  4. Klik på Gem ændringer.