Ja. Du kan enkelt skabe ordrer direkte i kontrolpanelet som derefter håndteres præcis som dine andre ordrer. Dette kan være brugbart hvis du for eksempel vil tage imod en ordre over telefon eller hvis du sælger på en messe.

Når du skaber en ordre kan du vælge om den skal have status som at den er betalt eller ubetalt. Vælger du at skabe en betalt ordre så kan du vælge et af webshoppens egne betalingsmetoder som registreres som betalingsmetode. Hvis du skaber en ubetalt ordre så skabes et link til kassen, som indeholder de produkter du har tilføjet, hvor kunden enkelt kan gennemføre købet direkte i webshoppens kasse.

Sådan gør du:

1. Naviger til Ordre i dit kontrolpanel og klik på Opret ordre.
  2. Udfyld hvilke produkter og hvilket antal som skal sælges.
  3. Vælg om ordren skal være betalt eller ubetalt.
  4. Hvis du vælger betalt så vælger du derefter hvilken betalingsmetode, eventuelt fragtmetode, som anvendes samt angiver kundens oplysninger.
  5. Klik på Opret ordre og så er det færdigt!