Manuelle ordrer lader dig lægge ordrer direkte i butikken, for eksempel når en kunde bestiller via telefon eller ved salg på et fysisk sted, som på en messe. Disse ordrer behandles på samme måde som dine andre ordrer og håndteres nemt via kontrolpanelet.

Sådan opretter du en manuel ordre:

1. Naviger til Ordrer: Gå til Ordrer i dit kontrolpanel, og klik på Opret ordre.
  2. Tilføj produkter: Vælg de produkter og antal, som kunden har bestilt.
  3. Vælg betalingsstatus: Du kan vælge, om ordren skal være Betalt eller Ubetalt:
    Betalt: Når du markerer ordren som betalt, skal du vælge en egen betalingsmetode, som du har oprettet, for eksempel Kontant eller MobilePay på stedet.
    Ubetalt: Hvis du vælger at oprette en ubetalt ordre, genereres der et link til kassen, hvor kunden selv kan fuldføre købet og vælge mellem de betalingsmetoder, der er tilgængelige i din butik.
  4. Udfyld kundeoplysninger: Indtast kundens navn, adresse og andre relevante oplysninger.
  5. Fuldfør ordren: Klik på Opret ordre, og du er færdig! Du finder ordren under manuelle ordrer.

Godt at vide:

• Rabat og nedsat pris: Eventuelle rabatter anvendes ikke automatisk på manuelle ordrer, selvom produktet er nedsat i webshoppen. Hvis du ønsker at give kunden en rabat, skal du manuelt tilføje den i feltet Rabat. Hvis ingen rabat tilføjes, vil den normale pris blive anvendt.
  • Betalingsmetoder: Ved betalte manuelle ordrer skal du bruge en egen betalingsmetode (som “Kontant” eller “MobilePay på stedet”). Du kan ikke vælge betalingsmetoder fra eksterne betalingstjenester som Klarna eller Stripe.
  • Forsendelsesmetoder: Hvis varen skal sendes, kan du vælge forsendelsesmetode, og forsendelsesomkostningerne kan justeres afhængigt af den valgte metode.
  • Opret en ubetalt ordre: Kunden får et link til kassen via e-mail, hvor kunden selv kan gennemføre købet og vælge mellem de betalingsmetoder, der er tilgængelige i din butik.

Relaterede links:

Hvordan skaber jeg en fragtmetode?
Hvordan tilføjer jeg min egen betalingsmetode?