Med hjælp af pluklister kan du enkelt og hurtigt håndtere dine ordrer. En plukliste kan anvendes for at få et hurtigt overblik over hvad som skal plukkes fra lageret og du kan på den måde håndtere dine bestillinger på den bedste måde.

Sådan aktiverer du pluklister:

1. Naviger til indstillinger > Pluklister
  2. Klik på switch-knappen så at den bliver blå for at aktivere.
  3. Klik derefter på Åben for at få en kort introduktion til hvordan det fungerer.

Godt at vide:

• Du kan skabe pluklisten ud fra indstillinger som angiver om ordrerne skal sorteres efter artikelnummer, lagerplads, antal, overskrift og ordrernummer. Du kan også vælge om rækkefølgen skal være stigende eller faldende.
  • I pluklisten vises SKU, lagerplads, antal, produktnavn, kommentar fra kunden og ordrernummer.