Hvis informationen i en ordre skal justeres så kan du enkelt redigere ordren i din webshop. Det kan være ændring af leveringsoplysninger, e-mailadresse, tilføjelse eller udbytning af produkter, tilføje en rabatkode efterfølgende osv.

Sådan redigerer du en ordre i din webshop:

1. Naviger til Ordre og klik på den ordre du vil redigere.
  2. Klik derefter på Redigere (ikonet med blyanten) oppe i højre hjørne.
  3. Under Rediger ordre er der mulighed for at redigere ordrens produkter, fragtmetode, rabat og priser. Du kan også ændre oplysninger om kunden så som navn, adresse, e-mail samt sporingsnummer og fragtleverandør.
  4. Når du er færdig med at redigere klikker du på Gem ændringer.
  5. Du skal derefter logge ind i dit kontrolpanel hos betalingsmetoden for at redigere ordren der. Når du redigerer en ordre i webshoppen sendes disse oplysninger ikke til betalingsmetoden automatisk.

Sådan fjerner du produkter fra ordren:

1. Naviger til Ordrer og klik på den ordre du vil redigere.
  2. Klik på Redigere (ikonet med blyanten) oppe i højre hjørne.
  3. Under Rediger ordre ser du ordrens produktliste. Lokaliser feltet for antal (ved siden af pris) og angiv 0 for de produkter som du vil fjerne.
  4. Klik på Gem ændringer. Nu er produkterne fjernet fra ordren.
  5. Du skal derefter logge ind i dit kontrolpanel hos betalingsmetoden for at fjerne produkterne der. Når du redigerer en ordre i webshoppen opdateres informationen ikke automatisk hos betalingsmetoden.

Sådan tilføjer du produkter til ordren:

1. Naviger til Ordrer og klik på den ordre du vil redigere.
  2. Klik på Redigere (ikonet med blyanten) oppe i højre hjørne.
  3. Klik på knappen +Tilføj ny linje som du finder under ordrens produktliste.
  4. Vælg hvilket produkt eller variant du vil tilføje til ordren i rullelisten.
  5. Vælg derefter antal og produktets pris manuelt. Produktprisen hentes ikke automatisk.
  6. Klik på Gem ændringer. Produkterne er du tilføjet til ordren.
  7. Du skal derefter logge ind i dit kontrolpanel hos betalingsmetoden for at tilføje produkterne der. Når du redigerer en ordre i webshoppen opdateres informationen ikke automatisk hos betalingsmetoden.