Hvis du vil bruge dit eget domæne til butikken, skal du foretage nogle ændringer hos din domæneudbyder, der får domænet til at pege på vores server. Din domæneudbyder er det sted, hvor du har købt dit domæne, f.eks. Binero, One, Loopia osv.

Sådan peger du dit domæne mod Quickbutik:

• Naviger til afsnittet “DNS” / DNS-indstillinger eller lignende.
  • Sæt @ En post til følgende IP-adresse: 52.19.233.63
    Indtast også www A-post for den samme IP-adresse.
  • Gem ændringer – og så er du færdig!

Det tager op til et par timer, før ændringerne implementeres fuldt ud. Hvis du sidder fast på punkt 3, anbefales det, at du søger hjælp fra domæneudbyderens hjælpcenter eller kontakter deres support.

Når du er færdig med at pege domænet, har du et sidste trin tilbage til at forbinde online butikken til domænet.

• Log ind på kontrolpanelet hos Quickbutik.
  • Naviger til Indstillinger. Aktivér Eget domæne.
  • Indstil domænet, som du vil have det (f.eks. minbutik.dk)
  • Gem – og nu er du klar!

Din online webshop har nu en ny butiksadresse!
Giv din butik et sikkerhedscertifikat (SSL-sikkerhed, https)

Når pegningen er afsluttet, kan du aktivere dit SSL-certifikat, der er inkluderet i Quickbutik. Formålet med SSL er at sikre information mellem besøgende og websted og gøre din butik til at være sikker og sikker for dine besøgende. Din butik vises derefter som https i stedet for blot http. Følg disse trin for at aktivere SSL (https) i din butik:

• Naviger til Indstillinger på kontrolpanelet.
  • Aktivér SSL-sikkerhed (https).
  • Klar!

Mit domænenavn indeholder æ, ø, å – hvordan peger jeg domænet derefter?

Hvis dit domænenavn indeholder a, a eller a, skal du have en anden tilgang, når du afslutter pegningen i Indstillinger> Eget domæne > Butiksadresse.

1) Besøg webstedet: https://www.punycoder.com
2) Indtast din butiksadresse (f.eks. www.butikkæn.dk) i det første felt til venstre (tekst), og tryk på Konverter til Punycode.
3) Kopier indholdet af feltet til højre (punycode).
4) Indsæt i butiksadressefeltet under Eget domæne i Quickbutik.
5) Gem, og du er færdig!

Hvordan gør jeg det med e-mail, f.eks. navn@butikk.no?

Et domæne består normalt af to dele, webdelen og email-delen.

• Webdelen er, hvad der vises, når du besøger f.eks. butikk.dk.
  • Email-delen er det, der gør det muligt at have en e-mail, såsom name@butik.dk og info@butik.dk.

Quickbutik håndterer webdelen for dig, så snart du har påpeget Quickbutiks domæne. Du har derfor ikke brug for et webhotel.

E-maildelen leveres derimod ikke med Quickbutik, men vi anbefaler Googles fantastiske e-mail løsning G-Suite, som du kan læse mere om her, eller bruge din domæneudbyders egne email løsning.