I Quickbutik har du mulighed for at koble jeres eget eksisterende domæne til webshoppens kasse.

Det betyder at i stedet for at kunderne checker ud på adressen https://checkout.quickbutik.com kommer man i stedet at kunne checke ud på f.eks. https://checkout.minbutik.se. Dette er til fordel for dig som ønsker helt at anvende eget domæne uden at quickbutik.com skal være synligt i kundens købsproces.

Sådan aktiverer du eget domæne i webshoppens kasse:

1. Log ind i dit kontrolpanel hos din domæneleverandør.
  2. Naviger til sektionen “DNS”/DNS-indstillinger eller lignende.
  3. Tilføj en ny række hvor du angiver checkout og vælger typen CNAME til følgende domæne/data: custom.quickbutik.com
  4. Gem og det er færdigt.

Det tager op til nogle timer før at ændringer er gået igennem. Hvis du sidder fast ved punkt 3 anbefaler vi at du søger hjælp i din domæneleverandørs hjælpecenter eller tager kontakt med deres support for hjælp med dette.

Du har nu nogle få trin tilbage for at koble domænet til kassen:

1. Log ind i dit kontrolpanel hos Quickbutik.
  2. Naviger til indstillinger > Eget domæne.
  3. Ved Domæne for kassen klikker du Aktiver.
  4. Færdigt. Kassen kører nu på jeres eget domæne.