Ja. Når i har aktiveret funktionen Eget domæne i jeres webshop, har i mulighed for at tilføje flere domænevane som automatisk skal videresendes til jeres webshops hoveddomæne.

Sådan peger du et ekstra domæne til Quickbutik:

1. Log ind i dit kontrolpanel hos din domæneleverandør.
  2. Naviger til sektionen “DNS”/DNS-indstillinger eller lignende.
  3. Indstil samt www af typen A-record til følgende IP-adresse: 3.121.61.201 Du behøver at pege både med www og uden for at det skal fungere.
  4. Gem.

Sådan kobler du din webshop til domænet:

1. Naviger til Indstillinger > Eget domæne i kontrolpanelet i Quickbutik.
  2. Klik på Tilføj domæne under Flere domæner.
  3. Under Ekstra butiksadresse angiver du det ekstra domæne og under videresend til angiver du hvor du ønsker at det ekstra domæne skal videresendes til f.eks. for at videresende det ekstra domæne til startsiden.
  4. Gem.

Eksempel: .com og .se domæne for samme butik

Hvis jeres butiksadresse er min.butik.dk og i også har købt minbutik.com som i ønsker at anvende for samme webshop så gør i følgende:

Angiv minbutik.com under Ekstra butiksadresse og under Videresend til.

Når en besøger skriver minbutik.com i søgefeltet i webbrowseren kommer besøgeren automatisk til minbutik.dk.

Eksempel: Flere domæner for flere sprog

Hvis I har en webshop med flere sprog f.eks. svensk, dansk og norsk på f.eks. minbutik.dk og ønsker at have et domæne for hvert sprog så kan i enkelt videresende jeres ekstra domæne direkte til hvert sprog f.eks. minbutik.no til den norske og minbutik.se til den svenske. For at lykkedes med det gør i følgende:

Angiv minbutik.no under Ekstra butiksadresse og /no under Videresend til.

Angiv minbutik.se under Ekstra butiksadresse og /se under Videresend til.

Når en besøger skriver minbutik.no i søgefeltet i webbrowseren kommer besøgeren automatisk til minbutik.dk/no, hvilket er der i har den norske oversættelse af webshoppen. Det samme gælder for en besøger som skriver minbutik.se som automatisk vil komme til minbutik.dk/se.

Eksempel: Ekstra domæne for et specifikt produkt

For at videresende et ekstra domæne f.eks. minprodukt.dk til et specifikt produkt i jeres webshop på minbutik.dk gør i følgende:

I nedenstående eksempel er URLen til produktet minbutik.dk/kategori/produkt

Angiv minprodukt.dk under Ekstra butiksadresse og /kategori/produkt under videresend til. (OBS. udskift kategori og produkt med jeres faktiske kategori- og produkt URI)

Når en besøgere nu skriver minprodukt.dk i søgefeltet i webbrowseren kommer besøgerens automatisk til minbutik.dk/kategori/produkt.