Hvis du har købt et domæne via One kan du pege domænet mod Quickbutik helt gratis. Sådan gør du:

1. Log ind på jeres kontrolpanel hos One her.
  2. Klik på linket DNS-indstillinger i feltet Avancerede indstillinger.
  3. Klik på fanen DNS-post.
  4. Under overskriften Opret DNS-post, klik ind på fanen A.
  5. Her skal du nu se tre tekstfelter Værtnavn, skal pege til og TTL (sekunder).
  6. Lad feltet værtnavn være tomt og angiv Quickbutiks IP-adresse 162.159.129.45 i feltet Skal pege til. Klik derefter på Opret DNS-post.
  7. Klik derefter på fanen CNAME. Angiv www i feltet Værtnavn og angiv derefter adressen custom.quickbutik.com i feltet Er et alias for. Klik derefter på Opret DNS-post.
  8. Færdigt! Domænen er nu peget mod Quickbutik. Det kan tage op til 90 minutter før at ændringen er helt gennemført.
  9. I kan gå en på jeres domæne f.eks. minbutik.se og følge opdateringen. Når der vises en landingsside med ”Your domain is now ready to use with Quickbutik” kan i tilføje domænet for jeres webshop i Quickbutiks kontrolpanel under Indstillinger > Eget domæne i feltet Butiksadresse.