Ja! Som standard er din Quickbutik-webshop altid mobilvenlig. Alle temaskabeloner har responsivt webdesign og fungerer på alle mobile enheder.

Med Quickbutik er det også muligt at ændre direkte i kildekoden, hvilket kan påvirke den mobile tilpasning, der er inkluderet som standard. Derfor anbefaler vi altid at være ekstra omhyggelig, da visuelle ændringer ikke påvirker visse enheder.

Det er også muligt at implementere eksterne elementer, f.eks. En Instagram-widget eller en side, der indeholder anmeldelser (samlet af tredjepart) på hjemmesiden. Hvis de eksterne elementer ikke er mobilvenlige, bliver webshoppen muligvis ikke længere mobilvenlig. Sørg derfor altid for, at eksterne elementer, der er implementeret, er lydhøre (skræddersyet til enhedens størrelse), og at webshoppen forbliver mobilvenlig.