Når du står over for valget mellem en-trins-kasse og to-trins-kasse til din e-handelsplatform, er det vigtigt at forstå forskellene og hvordan de kan påvirke kundens købsoplevelse. For at vælge den kasse, du ønsker i din butik, navigerer du til Indstillinger > Kasse & udformning og klikker på Åben. Under overskriften Checkout-flow vælger du det alternativ, der passer dig bedst.

Forstå forskellene:

• En-trins-kasse: Her gennemføres alle købstrin på én og samme side. Dette kan forenkle processen for kunderne og potentielt øge konverteringsfrekvensen. Ulempen kan være, at det nogle gange kan opfattes som mindre overskueligt, hvilket kan føre til fejl eller at kunder afbryder købsprocessen.
  • To-trins-kasse: Denne kasse leder kunden gennem købsprocessen i separate trin. Fordele inkluderer reduceret risiko for fejl og en klarere proces for kunden, hvilket kan mindske antallet af forladte indkøbskurve.

Hvert alternativ har sine fordele og ulemper, og det bedste valg afhænger af din butiks specifikke behov og dine kunders adfærd. Ved nøje at overveje disse aspekter kan du vælge det kassesystem, der bedst understøtter din forretningsdrift og tilbyder en smidig shoppingoplevelse for dine kunder.