Indgår i:

I vores Pro-abonnement får du mulighed for at anvende den lokkende funktion Mersalg. Med denne funktion kan du vælge 4 produkter som du vil gøre synlige i kassen for at kunden garanteret ikke skal misse disse produkter.

Det kan være en god idé hvis du vil gøre kunden opmærksom på produkter som har et specielt tilbud, produkter som er populære eller som du helt enkelt vil øge salget af.merförsäljkassa

Sådan gør du:

1. Naviger til Indstillinger i dit kontrolpanel.
  2. Aktiver Mersalg i kassen og tryk på Åben.
  3. Vælg den overskrift du ønsker skal være synlig over produkterne.
  4. Vælg maksimalt 4 produkter  som skal være synlige for kunden i kassen. Prisen vises under produktets titel for de produkter som ikke har valg og varianter.
  5. (Valgfrit) Vælg Gyldighedsperiode for den tid du vil vise produkterne i.
  6. Tryk på Gem