I Quickbutik kan du foruden at anvende de betalingsmetoder vi anvender også vælge at tilføje din Egen betalingsmetode. Det bliver dermed muligt at anvende f.eks. kontantbetaling, bankoverførsel eller egen faktura.

Sådan tilføjer du din egen betalingsmetode:

1. Naviger til Kasse > Betalingsmetode. Klik på +Opret egen betalingsmetode længst nede på siden.
  2. Angiv Titel og gem. Du kan redigere i indstillingerne efter du har gemt betalingsmetoden.
  3. Lokaliser den betalingsmetode du har skabt, og klik på ikonet med blyanten.Skärmavbild-2020-09-29-kl.-15.32.24
  4. Angiv en pris i feltet pris hvis du vil at kunden skal betale omkostninger for betalingsmetoden.
  5. Feltet Beskrivelse er kun for din egen skyld. Det er kun dig der kan se det som du skriver her.
  6. Vælg om du vil tilføje Egne felter for denne betalingsmetode. Det kan være en god idé hvis du vil have at kunden skal angive en specifik information ved købet. Det er muligt at gøre dette valg obligatorisk.
  7. Vælg om betalingsmetoden skal være tilgængelig for alle, privatpersoner eller firmaer under kundetype.
  8. Du kan vælge om du vil Begrænse betalingsmodul til visse lande og fyld derefter i hvilke lande i feltet.
  9. Klik på Gem.

Godt at veta:

Det er vigtigt at være opmærksom på at man selv kontrollerer at man har modtaget betalingen med det rette beløb når man vælger egen betalingsmetoden.

Ved en eventuel tilbagebetaling skal du også overføre pengene manuelt til kunden.