Under Kasse > Betalingsmetoder ser du en oversigt over alle dine betalingsmetoder. Det som ligger først på listen er det første alternativ som din kunde ser og det alternativ som er valgt på forhånd. Du kan selv bestemme rækkefølgen i listen med betalingsmetoder.

Sådan gør du:

1. Naviger til Kasse > Betalingsmetoder i dit kontrolpanel.
  2. I venstre side for hver betalinsmetode ser du et ikon med pile og et nummer på. Disse ikoner kan du klikke på, trække og slippe i den rækkefølge du ønsker.
  3. Ændringerne gemmes automatisk.