Gennem Stripe kan du modtage betaling med de mest almindelige danske og internationale kort. Der kræves ikke nogen specifik aftale for at begynde at bruge Stripe som betalingsmetode i din butik – alt du skal gøre er at registrere dig, hvilket du let kan gøre, når du aktiverer betalingsmetoden i kontrolpanelet. Stripe tager ingen omkostninger, hvis du ikke sælger noget, kun en transaktionsgebyr ved salg. Du kan læse mere om Stripes omkostninger her.Du kan læse mere om Stripes omkostninger her.

Sådan aktiverer du Stripe:

1. Naviger til Kasse > Betalingsmetoder.
  2. Find Stripe og klik på Aktivér.
  3. Efter at have klikket på aktivér, vil du blive guidet gennem en installationsproces. Indtast alle nødvendige oplysninger som Stripe anmoder om for at fuldføre aktiveringen.
  4. Herefter aktiveres Stripe automatisk i din kasse.

Relaterede links:

Stripe: Hvordan aktiverer jeg Apple Pay og Google Pay?