Der findes mange fordele med et logo. Det forbinder bland andet virksomhedens navn med en visuel identitet og gør det lettere for dine kunder at genkende din webshop og din virksomhed

Sådan uploader du et logo i din butik:

1. Naviger til Udseende > Tema > Brand og klik på åben.
  2. Lokaliser logo og klik på Vælg nyt billede.
  3. Vælg og overfør dit billede.
  4. Gem.
  5. Nu synkroniseres logoet til det tema som du har i live automatisk, til nye tema som du tilføjer samt til ordrebekræftelsen hvis du har valgt dette.

Hvis du vil anvende forskellige logoer til forskellige temaer, eller i ordrebekræftelsen og det tema du har live er dette muligt. Så kan du uploade et logo direkte i det tema du ønsker at ændre det for.

Sådan overføre du et logo for et specifikt tema:

1. Naviger til Udseende > Tema > Tilpas tema i dit kontrolpanel.
  2. Alt afhængigt af tema som finder du Logo under fanerne Headersektion eller Generelt.
  3. Forsikre dig ar “Anvend logo” er krydset i.
  4. Vælg og overfør dit billede
  5. Tyk Gem.

Godt at vide:

Hvis du fjerner krydset fra “Brug logo” så kommer det navn du har angivet under Indstillinger > Brand at vises.