Som standard har Quickbutik og de temaer som indgår, alle understøttelse for kategorier i 5 niveauer. Hvis du har et større sortiment med tusindvis af produkter, er der derfor plads til, at du kan sortere og administrere dette ved hjælp af flere kategoriniveauer.

Hvis du bruger et ældre tema som f.eks. Mueltis, Fiore eller Charme, understøtter disse i stedet 3 kategoriniveauer. For at få adgang til yderligere niveauer i ældre temaer, se instruktionerne nedenfor.

Hvis du har et skræddersyet tema og/eller et ældre tema

Har du et skræddersyet tema (med kildekodetilgang aktiveret) og ønsker at anvende dig af kategoriniveau 4 og 5, så er dette fortsat muligt. Dog behøver du arbejde med kildekoden og lave nogle justeringer så at disse niveauer bliver synlige i webshoppen.

Herunder finder du en kode som du kan udgå fra for at implementere det i dit tema. Hvis du ikke har lavet ændringer i kildekoden før så anbefaler vi stærkt at du tager kontakt til en Quickbutik Specialist eller webudvikler med grundlæggende forståelse for HTML.

Kodeeksempel:

{{#hasChildren2}}

<li class="dropdown-submenu position-relative">
            <a id="categoryDropdown{{id}}" href="#" data-toggle="dropdown" aria-haspopup="true" aria-expanded="false"
              class="dropdown-item dropdown-toggle" data-display="static">{{name}}</a>

<ul aria-labelledby="categoryDropdown{{id}}"
              class="dropdown-menu {{#settings.header_menu_subright}}dropdown-menu-alignright{{/settings.header_menu_subright}}">
              {{#children}}
              <li><a href="{{url}}" class="{{#current}}active{{/current}} dropdown-item">-{{name}}</a></li>
              {{#hasChildren3}}
                {{#children}}
                    <li><a href="{{url}}" class="{{#current}}active{{/current}} dropdown-item">--{{name}}</a></li>
                    {{#hasChildren4}}
                        {{#children}}
                        <li><a href="{{url}}" class="{{#current}}active{{/current}} dropdown-item">---{{name}}</a></li>
                        {{/children}}
                    {{/hasChildren4}}
                {{/children}}
              {{/hasChildren3}}
              {{/children}}
            </ul>
          </li>
          {{/hasChildren2}}