I din webshop kan du tilføje links til dine sociale kontoer som f.eks. Instagram, Facebook, Youtube m.m. Symboler for dine kontoer vil være synlige i sidefoden af dit tema og gør at dine kunder enkelt kan finde dertil, følge dig og holde sig opdateret om nyheder og andet indhold som virksomheden publicerer i sine kanaler.

Sådan gør du:

1. Naviger til Indstillinger, lokaliser Brand og klik på Åben.
  2. Under Sociale kontoer udfylder du i det felt som du vil have skal være synligt i webshoppen. Feltet for sociale kontoer som du ikke anvender efterlades tomme for at skjules i din webshop.
  3. I rullelisten Tilføj flere kan du vælge at tilføje flere felter. Vi understøtter Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, Twitter, Youtube og Pinterest.
  4. Klik på Gem ændringer. Nu linker du til dine sociale medie kanaler fra sidefoden i din webshop.