Får du spam via din kontaktformular? Kontrollér at ReCAPTCHA er aktiveret for kontaktformularen. ReCAPTCHA beskytter mod spam.

ReCAPTCHA er en løsning fra Google som automatisk opdager om du er et menneske eller spam og skaber en udfordring som du skal udføre hvis Google er itvivl – den perfekte forhindring for spam-robotter. Det er helt gratis at anvende

Sådan aktiverer du ReCAPTCHA:

1. Gå til Sider i dit kontrolpanel og vælg Rediger kontaktsiden.
  2. Scrol ned til alternativet “Aktiver ReCAPTCHA”.
  3. Kryds i og gem. Nu er ReCAPTCHA aktiveret for kontaktformularen på kontaktsiden.