Hvis du vil have et spørgeskema i butikken kan du enkelt oprette dette via en ekstern tjeneste kaldt Cognitoforms. De har gratis skemaløsninger som du enkelt kan tilføje på en side i din webshop.

Følg disse trin for at oprette et skema i Cognitoform:

1. Gå til Cognitoform og skab en konto.
  2. Tryk på Start Building Now/Create form.
  3. Nu kan du trække og slippe de funktioner du ønsker i dit spørgeskema.
  4. Hvis du vil forhåndsvise spørgeskemaet trykker du på knappen Preview som du finder lidt længere nede på siden.
  5. Når du er tilfreds klik på du Save.
  6. Du skal nu trykke på knappen Publish.
  7. Til venstre ser du en kode, under denne rude vælger du iFrame og kopierer koden som bliver genereret.
  8. Gå til kontrolpanelet i Quickbutik og naviger til Sider og tryk derefter Opret side.
  9. I tekstfeltet for siden finder du en knap lignende denne </> som du kan finde helt til højre i værktøjslinjen for tekstfeltet.
  10. Indsæt koden i tekstfeltet og tryk på Gem.
  11. Færdigt!

Når en kunde har udfyldt spørgeskemaet vil svarene blive sendt til Cognitoforms hvor du selv kan have en oversigt.