En præfiks er en forstavelse som findes i den første del af en linkadresse for sider. Det er valgfrit om du vil ændre den. Som standard er præfikset “sider” men du kan fjerne den eller ændre den.

Sådan gør du:

1. Naviger til Indstilliger > Søgemaskineoptimering (SEO) og lokaliser Links.
  2. Under Præfiks for sider kan du fjerne den, eller ændre præfikset til eksempelvis pages. Det er vigtigt at tænke på at du kun skal udfylde selve ordet for præfikset og ikke mere.
  3. Når du er færdig trykker du på Gem.