Du kan enkelt redigere siden som vises for dine kunder efter at deres køb er gennemført. Dette kan være brugbart hvis du for eksempel vil takke kunden for at han eller hende har handlet hos dig, give information om at ordren er modtaget og at ordrebekræftelsen sendes via mail.

Sådan gør du:

1. Naviger til Sider i webshoppens kontrolpanel og lokaliser siden med teksten /success (vises efter gennemført ordre) under siderubrikken.
  2. Klik på sidens rubriker eller ikonet med en blyant til højre for sidens rubrik for at redigere den.
  3. Angiv en Sidetitel og vælg om du vil indsætte indholdet som Tekstindhold eller med hjælp af Sidebyggeren.
  4. Indsæt det indhold som du ønsker at have på siden som vises efter gennemført køb og klik på Gem. Nu er det færdigt!

Tips:

Hvis du ønsker at inkludere oplysninger, der er specifikke for den aktuelle ordre på din Udført køb-side, kan følgende dynamiske tags anvendes til dette:

[ORDER_ID] – Viser ordrens ID.
[ORDER_CUSTOMER_FIRSTNAME] – Viser kundens fornavn.
[ORDER_CUSTOMER_LASTNAME] – Viser kundens efternavn.
[ORDER_VALUE] – Viser værdien af ordren.