Autocomplete for søgning giver dig mulighed for at vise en rullegardinsmenu (drop-down) i søgefeltet som anbefaler produkter som matcher søgningen. Funktionen giver alternativer i søgningen for kunder hvis de f.eks. ikke kender det specifikke navn for det produkt de søger efter.

Sådan aktiverer du funktionen:

1. Naviger til Indstillinger i kontrolpanelet og lokaliser Autocomplete for søgning.
  2. Klik på switch-knappen for at aktivere.
  3. Færdigt. Nu kan dine kunder hurtigere finde det de leder efter.