Naviger til Udseende > Tema > Tilpas tema og klik derefter på fanen Startside

1. Startsiden er opbygget med forskellige sektioner. En sektion kan være et billedespil, det kan være et gitter med produkter, en overskrift, en tekstrude eller noget andet. Hver sektion er et underfelt.
  2. Hvis du klikker dig ind på en sektion vil du kunne redigere i sektionens indstillinger. Her kan du f.eks. uploade billeder til en banner eller vælge hvilke produkter som skal vises i et gitter.
  3. Du kan ændre i sektionernes rækkefølge ved at klikke og trække i sektionerne.sektioner-ordna
  4. For at tilføje nye sektioner klikker du på Tilføj ny sektion. Her kan du vælge hvilken type af sektion som du ønsker at tilføje.
  5. Når du er færdig klikker du på Gem.