Med funktionen Gavekort kan du tilbyde dine kunder at købe gavekort med et bestemt beløb som siden kan anvendes frit i webshoppen.

Sådan aktiverer og skaber du et gavekort:

1. Du skal oprette et produkt som skal generere et gavekort. Produktet er det som kunden ser ude i webshoppen og produktets pris er det som fastsætter gavekortets værdi.
  2. Naviger til Produkter i dit kontrolpanel.
  3. Tryk på +Tilføj produkt.
  4. Angiv titlen og prisen.
  5. Kryds i feltet Tilføj under Valg og varianter hvis du vil skabe gavekort med flere end en værdi som f.eks. 200 kr, 300 kr, 400 kr.
  6. Angiv Produktvalget f.eks. “Værdi” og derefter varianten i feltet ved siden af f.eks. “300 kr”. Tryk på enter efter at du har skrevet en variation, for derefter skrive yderligere en variant og trykke på enter, og sådan skaber du alle de ønskede værdier.
  7. Indsæt derefter prisen for hver variant – samme som værdien.
  8. Tryk derefter på Gem.
  9. Naviger til Indstillinger og aktiver funktionen Gavekort.
  10. Klik på Åben og vælg produktet som du lige har skabt.
  11. Færdigt! Nu kommer gavekortet automatisk at skabes efter køb. Gavekort sendes med i ordrebekræftelsen til kunden. Du kan finde gavekortet under Kasse > Rabatter.

Godt at vide

Et gavekort er som standard begrænset til en tidsperiode på 365 dage fra det tidspunkt hvor kunden køber og betaler ordren. Hvis du vil forlænge tiden som et specifikt gavekort er aktivt kan du ændre gyldighedsperioden under Kasse > Rabatter og derefter vælge det pågældende gavekort.