Med funktionen Produktpakke kan man skabe en pakke med to eller flere produkter til et samlet produkt.

Eksempel: Hvis du sælger to individuelle produkter i webshoppen, for eksempel slips og slipsnål kan du lave en produktpakke hvor du samler disse to produktene til et produkt. Når du kobler disse to produkter til en pakke vil lagersaldoen blive justeret for hvert enkelt produkt så man ikke risikerer at sælge flere produkter end hvad man har på lager.

Gør følgende for at skabe produktpakke:

1. Gå til Indstillinger og aktiver Produktpakker.
  2. Tilføj et nyt produkt under Produkter som vil fungere som “pakken”. Det kan for eksempel kaldes “Pakken for ham.”
  3. Gem produktet. Øverst til højre finder du Produktpakker du kan klikke på. Her kan du tilføje de produkter som skal indgå i pakken.
  4. Fortsæt med at redigere produktet som fungerer som en pakke. Du tilføjer produktbillede, pris osv., akkurat som et almindeligt produkt. Du kan også specificere lagersaldo for pakken hvis du ønsker at sælge den i et begrænset parti.

Når en kunde køber produktet som fungerer som en pakke justeres lagersaldoen for de tilkoblede produkter samtidig.

Godt att vide:

Du kan også tilknytte Digitale Produkter til en pakke. Dette gør du præcis som med et almindeligt produkt, som beskrevet ovenfor. Den digitale fil vil så automatisk blive sendt ud som sædvanligt i forbindelse med ordrebekræftelsen, når du køber pakken.

Vær dog opmærksom på, at digitale produkter med varianter ikke kan tilføjes til produkt pakker.