Printful er en dropshipping-tjeneste som lader dig sælge print-on-demand produkter og som leverer direkte til dine slutkunder. Det indebærer at du kan sælge produkter, helt uden at du behøver købe et stort antal varer til dit lager og bekymre dig om produktion eller at levere direkte til kunden.

Sådan fungerer det:

1. Du kobler Quickbutik til Printful og tilføjer de Printful-produkter som du har designet.
  2. Dine kunde køber et Printful-produkt (f.eks. en T-shirt med butikkens logo) i din butik.
  3. Du gennemgår ordren og bestillingen sendes derefter automatisk fra Quickbutik til Printful for produktion og levering.
  4. Det færdige produkt leveres direkte til kunden helt under dit varemærke. Kunden får ingen information fra Printful direkte, alt kommer at se ud som om de havde handlet hos dig.

quickbutik-printful-how-it-worksSådan fungerer det for dig som butiksejer

1. Du skaber en konto hos Printful og skaber dine første produkter.
  2. Du kobler Printful til Quickbutik og importerer dine produkter til butikken.
  3. Dine produkter findes derefter i webshoppen og du kan sælge dem.
  4. Når du har fået din første ordre som indeholder Printful-produkter, ser du en knap inde i ordren som hedder Send til Printful. Ser ordren fin ud, klikker du på knappen for at meddele Printful om at de kan starte håndteringen af ordren.
  5. Færdigt! Printful har nu modtaget bestillingen og rapporterer direkte til din webshop når den er sendt fra deres lager til slutkunden. Printful opdaterer automatisk bestillingens ordrestatus og du behøver derfor ikke markere ordren som afsendt.

Hvad koster Printful?

• Printful har en grundlæggende pris for hvert produkt og det er omkostningerne for Printful. Det er denne pris dom du tilføjer din marginal til og får den pris som du sælger produktet for i din webshop. Dette er noget du kan beregne og tilføje direkte for Printful-produktet.
  • Du betaler først når du vælger at bestillingen skal håndteres af Printful.
  • Du ser prisen direkte i Printful når du skaber produktet og her kommer du også til at indstille den pris som du vil sælge produktet for med marginal.
  • Quickbutik tager ikke noget ekstra gebyr udover den månedlige pris du betaler for dit abonnement for din butik.

Godt at vide

• Det er ikke muligt at importere produkter i form af smykker for tiden.