Ja, du kan sælge abonnementsprodukter i din webshop med betalingsmetoden Stripe. Stripe gør det super fleksibelt at tilbyde abonnementsprodukter på din webshop. Med et udvalg af indstillingsmuligheder kan du finde den abonnementstype, som der passer bedst til dit produkt/tjeneste.

Sådan kommer du igang med at sælge abonnementer:

 1. Start med at aktivere betalingsmetoden Stripe i din webshop.
 2. Log ind i dit kontrolpanel hos Stripe her og skab dine abonnementsprodukter. Dette gør du under Produkter > Tilføj produkt (Lägg till produkt).
 3. Skab dine produkter i webshoppen som skal være tilgængelige for abonnement.
 4. Naviger derefter til Indstillinger og aktiver funktionen Abonnementer in dit kontrolpanel.
 5. Forbind dine produkter ved at vælge dit produkt i webshoppen og derefter modsvarende abonnement hos Stripe. Nu kommer dine produkter i webshoppen automatisk at få den pris som du har angivet hos Stripe.
  CleanShot 2022-11-11 at 08.44.34@2x
 6. Færdig! Nu er du klar til at sælge abonnementer i din butik.

Hvordan foregår en bestilling af et abonnement?

 • Når kunden gennemfører et køb af et abonnementsprodukt så får de et link til deres portal hos Stripe. Der kan de blandt andet se længden på abonnementet, næste betalingsdato m.m. Linket til portalen vises også for kunden på deres Login-konto i butikken hvis dette er aktiveret og de har skabt en konto under betalingen.
 • Når det er tid til næste betaling så kommer Stripe til at sende betalingsinformationen til kunden. Når købet er gennemført kommer en ny ordre at være synlig i dit kontrolpanel som er klar til håndtering. Denne håndterer du præcis som du plejer at håndtere en ordre.

Godt at vide

 • Hvis indkøbskurven kun indeholder abonnementsprodukter så vil fragtmetoderne være skjulte.
 • Det er kun muligt at bestille abonnementer i samme valuta og i samme tidsperiode i en og samme bestilling.
 • Hvis du skal håndtere et abonnement, f.eks. en tilbagebetaling, så gør du dette i dit kontrolpanel hos Stripe.

Var dette til hjælp?