Med funktionen Digital levering kan du sælge digitale produkter som f.eks. billeder, Zip eller PDF filer i din webshop. Filerne kan maksimalt være 8 MB. Med prisniveau Startup kan du have maksimalt 100 digitale leveringsfiler uploadet i butikken. I prisniveau Standard og Pro kan du have ubegrænset med leveringsfiler.

Når en kunde køber et produkt med digital levering får kunden automatisk to e-mails. En mail med et link til at downloade produktet og en ordrebekræftelse.

Sådan skaber du et digitalt produkt.

1. Skab først dit produkt som et almindeligt produkt under Produkter i kontrolpanelet med produktets titel, pris, beskrivning og billeder.
  2. Naviger til Indstillinger og lokaliser Digital levering.
  3. Aktiver funktionen via switch-knappen og klik på Åben.
  4.  Klik på +Opret ny digital levering.
  5. I det første felt Når du køber vælger du det produkt som du skabte i trin 1. Hvis produktet har varianter kommer du til at vælge den specifikke variant under Vælg produktvalg for at kunne koble et digitalt produkt til den variant.
  6. Upload filen for det digitale produkt som kunden skal downloade ved at klikke på Vælg leveringsfil.
  7. Under Instruktioner / besked har du mulighed for at skrive en besked specifikt for dette produkt som sendes til kunden som har købt produktet.
  8. Under Antal downloads angiver i hvor mange gange kunden skal kunne downloade filen, f.eks. hvis du ønsker at filen kun skal kunne downloades 1 gang per kunde.
  9. Gem og færdigt!

Sådan redigerer du e-mailbeskeden for levering:

1. Naviger til Indstillinger > Digital levering og klik på Åben.
  2. Klik på ikonet for Indstillinger (tandhjul)

Skärmavbild 1400-12-25 kl. 10.02.19

3. Her kan du redigere rubrik og hele e-mailbeskeden som sendes når en kunde køber et digitalt produkt. Det er tagget {{delivery_message}} som gør at din besked fra punkt 7 herover kommer med i ordrebekræftelsen.

4. Klik på Gem ændringer.

Godt at vide:

Det er også muligt at tilføje dine digitale produkter til Produktpakker. Ved køb af pakken vil det digitale produkt blive leveret via en leveringsmeddelelse, præcis som beskrevet ovenfor.

Bemærk dog, at det ikke er muligt at tilføje digitale produkter med varianter til produktpakken.