Her følger nogle almindelige eksempler på, hvordan du kan bruge rabatter i Quickbutik. Du kan selvfølgelig kombinere alle regler og angive, hvor de skal anvendes, efter dine ønsker.

For at oprette en rabat, navigerer du til Kasse > Rabatter, angiv en titel samt værdien af rabatten. For at:

Anvende rabat på specifik vare:
-Vælg Specifikke varer under Anvendes på og vælg varer.
-Tilføj ønskede regler og tryk Gem.

Anvende rabat på alle varer i en kategori:
-Vælg Alle varer fra kategori(er) under Anvendes på og vælg kategori.
-Tilføj ønskede regler og tryk Gem.

Anvende rabat på hele kundens ordre:
-Vælg Hele bestillingen (ekskl. fragt) under Anvendes på.
-Tilføj ønskede regler og tryk Gem.

Anvende rabat med rabatkode:
Klik på + Opret rabatkode eller vælg, hvordan rabatten skal anvendes, og tilføj rabatkoden under valgfrie regler.
Angiv rabatkoden eller generer en unik kode ved at trykke på Generer kode her, tryk Gem for at fuldføre.

Du kan også vælge at tilføje et antal regler for at udløse din rabat.
Reglerne, du kan bruge, er:

• Gyldighedsperiode
  • Maksimalt antal anvendelser pr. kunde
  • Maksimalt antal anvendelser i alt
  • Minimumsbeløb
  • Mindste antal varer
  • Ekskluder varer
  • Ekskluder kundegrupper

Godt at vide:

• Det er ikke muligt at oprette rabatter, der gælder en enkelt variant; rabatten gælder for hele produktet.
  • Hvis du opretter en rabat i DKK for en kategori, gælder rabatten for hvert enkelt produkt i kategorien.
  • Hvis du har mere end 1 aktiv rabat, der gælder Hele bestillingen, kombineres disse.
  • Det er ikke muligt at kombinere standardrabatter og rabatkoder for samme produkt.
  • Det er kun muligt at tilføje én rabatkode pr. bestilling i kassen.

Hvis du vil læse mere om vores andre typer rabatter, finder du dem her:

Hvordan fungerer avancerede rabatter

Hvordan viser jeg prisen som nedsat