Med en kampagne kan du føre et bestemt tilbud under en bestemt periode. Du kan oprette en kampagne i webshoppen for at få kundernes opmærksomhed på noget specifikt som i vil give opmærksomhed. Det er muligt at skabe rabatter som kan vises på flere forskellige måder.

Du skal først oprette et tilbud og derefter bestemme hvordan du vil give det opmærksomhed i webshoppen.

Funktioner som du kan anvende:

Rabatter kan du skabe for et produkt eller en kategori på forskellige måder i butikken. Læs mere her: https://help.quickbutik.dk/hvordan-opretter-jeg-rabatter-i-quickbutik/

Ribbons kan anvendes for at markere eller skabe opmærksomhed for udvalgte produkter. Læs mere her: https://help.quickbutik.dk/hvad-er-ribbons-og-hvordan-fungerer-det/

Popup eller Notices er også en mulig metode for at fange besøgernes opmærksomhed med f.eks. information om en pågående kampagne eller en anden vigtig meddelelse. Læs mere her: https://help.quickbutik.dk/hvodan-fungerer-popups/ , https://help.quickbutik.dk/hvad-er-noticer-og-hvordan-fungerer-det/

Avancerede rabatter – mængderabatter, køb 3 betal for 2 og mere kan være anvendbart når i skal skabe forskellige tilbud iwebshoppen. Denne funktion indgår i prisniveau Pro. Læs mere her: