Funderer du på at skabe en kampagne eller rabatkode, som kun gælder i en vis tidsperiode? Så kan du med fordel vælge at skabe en tidsbestemt rabat, som automatisk starter og slutter på et bestemt tidspunkt.

Sådan skaber du en tidsbestemt rabat:

1. Skab en rabat ved at navigere til Kasse > Rabatter > +opret rabatkode/rabatkampangde og vælg hvor meget rabatten skal være på og hvad den skal gælde for (kategori, produkt, komplet ordre osv.)
  2. Længre nede i indstillingerne for rabatten findes knappen +Tilføj Gyldighedsperiode som du skal trykke på.
  3. Her får du mulighed for at angive den dato og det klokkeslet, for hvornår du ønsker at rabatten automatisk skal gå live og det tidspunkt hvor den skal deaktiveres.
  4. Tryk på Gem.

Tips

Test gerne denne funktion nogle dage inden at rabatten skal være aktiv i din webshop for at kunne se hvordan den fungerer og at alt er som det skal være.