Med avancerede rabatter får du mulighed for at skabe mængderabatter og køb 3 betal for 2.

Sådan aktiverer du Avancerede rabatter:

1. Naviger til Indstillinger i kontrolpanelet.
  2. Lokaliser Avancerede rabatter og klik på switch-knappen så at den bliver blå for at aktivere.
  3. Klik derefter på åben. Nu kommer du til samme side som vises under Kasse > rabatter.

Hvordan fungerer mængderabat?

Hvis du vil have flere forskellige niveauer, f.eks. “Køb to trøjer og få 50% på strømper”, Køb 3 st trøjer for 500 kr” og lignende så vælger du mængderabat. Du kan selvfølgelig også skabe flere forskellige mængderabatsniveauer hvis du ønsker dette.

Hvordan fungerer Køb X betal for Y?

Hvis du vil skabe rabatter som “Køb tre og betal for 2” så vælger du Køb X betal for Y. Rabatten udgår fra det som er angivet i rabatten og dubleres ikke. Hvis du har et køb 3 betal for 2 tilbud så kommer rabatten ikke at dubleres hvis kunden vælger at købe 6 st.