Ribbons kan anvendes til at markere eller skabe opmærksomhed omkring udvalgte produkter med et bånd, en rude eller badge med en lille tekst som f.eks. Tilbud eller nyhed. Ribbons kan vises på startsiden samt på kategorisiden.
Quickbutik-Ribbons

Sådan skaber du Ribbon:

1. Naviger til indstillinger > Ribbons for produkter aktiver funktionen og klik på åben.
  2. Klik på +Opret ny ribbon.
  3. I feltet Tekst angiver du den tekst som skal vises i din Ribbon f.eks. Tilbud ellet nyhed
  4. I feltet form vælger du udseende for din Ribbon; Klassisk, firkantet eller rund.
  5. Ved Foruddefinerede farver kan vu vælge mellem de forindstillede farver for at hurtigt at komme igang eller vælg frit bland baggrundsfarver.
  6. Under tekstfarve vælger du farven for teksten.
  7. Ved position vælger du hvor din Ribbon skal placeres.
  8. Under Ansøge om vælger du om din Ribbon skal appliceres på specifikke produkter eller om den skal appliceres for samtlige produkter i en eller flere kategorier.
  9. Knappen + Tilføj tilpasset CSS-klasse (avanceret) giver dig med viden mulighed for at tilføje en valgfri CSS som skal klasse som skal appliceres på din Ribbon. Dette er helt frivilligt og anvende af avancerede anvendere.
  10. Vid Begræset tidsperiode kan du krydse i hvis du vil vælge at din Ribbon skal vises under en bestemt tidsperiode ved at angive start dato og tid samt slut dato og tid.
  11. Klik på Gem.