Egen produktinformation gør at du kan gemme egen ekstra information i dine produkter. Dette gør du via 3 datafelter som tilføjes i kontrolpanelet i redigeringstilstand for produkterne. Dette er brugbart for dig som vil angive yderligere data enten for internt brug eller for dig som vil lave ændringer i kildekoden.

Sådan kan du anvende datafelter:

For at hjælpe dig med at forstå hvordan du bedst kan anvende dig af datafelter har vi herunder lavet nogle eksempler til hvad det kan anvendes til.

• Kan anvendes til internt brug for at tilføje information til dine produkter i kontrolpanelet men som ikke er synligt i webshoppen. F.eks. kan du angive fremstillingsdato, garantitid eller om der findes flere leverandører. (Startup, Standard, Pro).
  • Kan anvendes til at skræddersy produktsider/information i butikken. F.eks. for at skrive information som ikke findes med i produktbeskrivelsen eller tilføje en tekst når produktet har en bestemt lagersaldo. For at datafeltet skal vises i webshoppen kræver det skræddersyet udvikling i kildekoden for dit tema. Datafeltet vil ikke være synligt i din webshop hvis du ikke selv vælger at tilføje det i dit tema. (Standard, Pro) Læs mere under product.datafield_x  vores designdokumentation her.

Sådan aktiverer du Egen produktinformation:

1. Naviger til Indstillinger > Egen produktinformation. Klik på switch-knappen for at aktivere og vælg Åben.
  2. Nu findes der 3 datafelter tilgængelige under Produkter > redigeringstilstandEgen-produktinformation-datafält-under-produkter

Godt at vide:

• Prisniveau Startup og Standard giver dig tilgang til 3 datafelter. Hvis du vil tilføje flere er dette muligt med prisniveau Pro.