Produktovervågning er en funktion som giver kunderne mulighed for at overvåge produkter som er udsolgt. Kunden får siden en mail når produktet er tilbage på lager. Det indebærer at du giver kunden yderligere service og kan øge dine salgsmuligheder.

Sådan aktiverer du produktovervågning:

1. Naviger til indstillinger > produktovervågning og klik på switch-knappen for at aktiverer.
  2. Vælg at krydse i Send besked til watcher automatisk hvis du vil have at kunder som overvåger et produkt automatisk skal få en mail om at produktet findes på lager når du har opdateret lagersaldoen til højre end 0.
  3. Vælg at krydse i Aktivér overvågning af produktvarianter hvis du vil tillade overvågning af produktvarianter som er udsolgt som f.eks. en vis størrelse eller farve.
  4. Juster derefter alle tekst- og farveindstillinger for produktovervågningen.
  5. Knappens placering – Angiv et HTML element på din produktside som du vil placere knappen i. Knappen placeres efter eventuelt indehold. Hvis du føler dig usikker på hvordan du gør dette så kan du kontakte vores support. Når alle indstillinger er færdige og knappens placering er på plads, så kan kunden overvåge produkter som er udsolgt.
  6. Klik på gem ændringer når du er færdig.

Sådan kan du oplyse en kunde manuelt når et produkt er på lager igen:

Hvis du ikke har aktiveret funktionen “Send besked til watcher automatisk” så behøver du sende notifikationer manuelt. For at gøre dette går du ind i produkter og klikke på ikonet se følgere og lokaliser derefter knappen send manuelt for det produkt du vil sende en påmindelse om. Når du har trykket på send manuelt  så sendes den mail som du tidligere har skabt i indstillinger for produktovervågning til de kunder som overvåger produktet.

se-bevakare

Produktbevakning - Skicka manuellt