Med funktionen Produktimport kan du selv kan importere dine produkter til webshoppen eller opdatere eksisterende produkter. For at det skal være muligt at importere din fil, skal den være i CSV-format (Komma-separeret værdier) samt UTF-8 eller Iso-14.

1. Naviger til Indstillinger i kontrolpanelet og lokaliser Produktimport.
  2. Klik på switch-knappen for at aktivere og derefter Åben. Her ser du en oversigt for dine 3 seneste importer, og kan starte en ny import.
  3. Vælg Standard (CSV-fil) hvis du anvender Quickbutiks filformat eller Anden platform hvis du vil importere fra en anden platform.
  4. Vælg fil som skal importeres og om produkter skal skabes eller om eksisterende produkter skal opdateres.
  5. Vælg om du vil importere billeder, kategorier, om menupunkter skal oprettes for kategorierne, om du ønsker at tilføje moms samt om du ønsker at importere og oprette 301-omdirigeringer for dine URL’er. Vælg derefter Start import når du har gjort dine valg.
    Skärmavbild 1400-12-26 kl. 13.32.46
  6. Sammenkoble felter med de forskellige kolonner som findes i filen. Som eksempel feltet Art.nr. kobler i til kolonnen som modsvarer produkternes artikelnummer i jeres fil. Efter du har koblet samtlige kolonner i filen til felter, så vælger du Forhåndsvis import længst nede.
    Skärmavbild 1400-12-26 kl. 13.34.37
  7. Under forhåndsvisningen kan du se hvad sommer kommer til at ske, hvis et produkt skabes eller opdateres, og hvad som kommer skabes/opdateres på produktet. Længst nede kan du derefter klikke på Bekræft import. Skärmavbild 1400-12-26 kl. 13.35.16
  8. Færdigt! Du kan følge statusen på importen under oversigten. Når importen er færdig finder du derefter produkterne under Produkter i dit kontrolpanel.

Bra at vide:

• Du har fri adgang til Produktimporten under gratisperioden.
  • Du kan se vores eksempelfiler her uden varianter og her med varianter.
  • For at oprette en ny produkt skal der være en identifikator for produktet i filen, enten Product_id eller SKU.
  • Det er muligt at importere produkter med og uden varianter i samme fil, se vores eksempelfiler ovenfor for at se, hvordan du strukturerer din importfil.
  • For at importere en produkts lagerbeholdning som ubegrænset, skal du efterlade cellen i kolonnen qty tom. Indstillingen ubegrænset aktiveres derefter og er markeret for produktet i dets indstillinger.
  • Du kan importere billeder til dine produkter, billedet skal være uploadet til en offentlig billedbank (eller lignende) online for at dette er muligt. Tilføj den specifikke billedlinkadresse i kolonnen Images, hvis du vil uploade flere billeder til det samme produkt, skal du placere de forskellige billedlinks i samme celle og adskille dem med et komma.
  • Når du opdaterer eksisterende produkter, er det tilstrækkeligt, at filen indeholder identifikatorer for produkterne/varianterne (Product_ID/Variant_ID) samt den kolonne, du vil opdatere for produkterne.