Med Produktfiltrering gør I det enklere for jeres kunder at finde det produkt de leder efter, da I gør det muligt at filtrere produkter efter f.eks. farve, størrelse m.m.

Sådan gør du:

1. Aktiver funktionen under Indstillinger > Produktfiltrering.
  2. Klik på knappen +Opret produktfilter.
  3. Angiv en titel for filtret f.eks. farve
  4. Klik på knappen +Tilføj nyt valg og tilføj de valg som i ønsker at have i dette filter f.eks. farven hvid.
  5. Klik på gem ændringer når i har tilføjet alle valg i ønsker til filtret.
  6. Når filtret er skabt skal i koble produkter til de forskellige valg i filtret. For at kunne gøre dette findes hver valg som i skabte i trin 4 som en egen knap (Se eksempelbillede herunder). Klik på knapperne for valgene i filtret og tryk derefter på +Tilslut nye produkter for at koble produkter som skal vises hvis kunden vælger alternativet, f.eks. alle. hvide produkter eller produkter som har en hvid variant.
  7. Klik på Gem produkter. Gentag dette for alle valgmuligheder i filtret
  8. Gentag trin 2-6 hvis i ønsker at skabe flere produktfiltre.
  9. Færdigt!

Skärmavbild 1400-11-25 kl. 12.20.15 Skärmavbild 1400-11-25 kl. 12.20.26