Med funktionen Ønskeseddel kan du tilbyde dine kunder at gemme produkter i en ønskeseddel som de kan vende tilbage til ved et senere tilfælde. En knap og et ikon for ønskesedlen findes i vores nyere temaer som Nova, Swift og Orion. Hvis du har et af vores tidligere temaer så er det muligt at du tilføjer ønskesedlen som et menupunkt i din navigation i stedet.

Sådan aktiverer du ønskesedlen:

1. Naviger til indstillinger i kontrolpanelet.
  2. Lokaliser Ønskeseddel og klik på switch-knappen så at den bliver blå for at aktivere.
  3. Klik derefter på knappen Åben for at tilpasse dine indstillinger for funktionen.
  4. Klik på gem ændringer når du er færdig.
  5. I temaer som Nova, Swift og Orion så er ikonet for ønskesedlen nu synligt i butikken.

Sådan tilføjer du Ønskesedlen som et menupunkt i din navigation:

1. Naviger til Udseende > Navigation
  2. Klik på +Tilføj nyt menupunkt og vælg Mit eget link
  3. I feltet Vælg navigationsmål angiver du /shop/wishlist
  4. I feltet Navngiv menupunkt angiver du navnet for menupunktet som f.eks. Ønskeseddel.

Godt at vide:

Hvis du vil skjule knappen for ønskeseddel i din butik gør du det under Udseende > Tilpas Tema > Headersektion og fjern krydset i Vis knap for ønskelisten.