Få fuld kontrol over dit salg ved at have forskellige samarbejdspartners og kampagner. Du kan skabe affiliate-links som du kan dele til bloggere, Instagram-influencere, aviser eller familiemedlemmer. Linket kan også kobles til f.eks. kampagner på din Facebook-side for at se hvilken taktik som giver den bedste effekt.

Sådan gør du:

1. Gå til Indstillinger > Affiliates.
  2. Vælg +Opret affiliates.
  3. Angiv et navn. Det kan f.eks. være navnet på en influencer eller på en vis kampagne.’
  4. Identifieren genereres automatisk, men du kan også vælge din egen for at få et mere passende og finere link.
  5. Vælg hvilken rabatkoden som linket skal gælde for.
  6. Klik på Gem ændringer.
  7. Du får du en linkadresse som du kan dele ud til dine samarbejdspartnere.

Alle dine affiliate-links samles i en liste hvor du enkelt kan få et overblik over ordrer og kroner hvert link har genereret.