Med Automatisk feedback kan du automatisk sende en e-mail til de kunder som har handlet i din webshop. Dette er en perfekt måde at komme med en tilbagemelding til kunden efter at varerne er leverede og for at f.eks. indsamle en anmeldelse af webshoppen.

Sådan gør du:

1. Naviger til indstillinger > Automatisk feedback
  2. Klik på switch-knappen for at aktivere og klik derefter på åben.
  3. Start med at tilføje en titel. Tagget {{shop.name}} er dynamisk og kommer til at vise dit webshopsnavn.
  4. Skriv derefter beskeden til kunden. Samtlige tags som ligger i beskeden er dynamiske og vil tilpasses efter kundens ordre.
  5. Vælg hvor mange dage efter bestillingen af bestillingen er markeret som afsendt at mailen skal sendes til kunden.
  6. Gem.